zakelijk

Vergadering, training of presentatie: wees van harte welkom met jouw zakelijke relaties. Ervaar wat gastvrijheid is. Van intieme sessies tot plenaire bijeenkomsten. Van eendaags tot meerdaags congres. Informeer naar de beschikbaarheid.

vergaderen

In Golden Tulip Zevenbergen vind je drie zalen, geschikt voor ongeveer 15 personen per zaal. Onze Rijn-, Maas- en Scheldezaal beschikken over faciliteiten zoals airco en draadloos internet. Organiseer je een congres vanaf 80 gasten? Dan maken we van deze drie zalen één zaal. Een training geven en de toehoorders bij de les houden? Tussendoor zorgen wij goed voor jullie. Met koffie, thee, water, andere versnaperingen, fingerfood, lunches en diners. 

evenementen

Golden Tulip Zevenbergen is de plaats bij uitstek voor een evenement met een blijvende indruk. De persoonlijke ondersteuning, het professionalisme en het oog voor detail zijn zekerheden voor een geslaagd evenement, van begin tot einde. De conferentie- en banketvoorzieningen van het hotel zijn afgestemd op de meest diverse feesten, van privébijeenkomsten voor slechts enkele personen tot een receptie voor 325 gasten.

capaciteit

Golden Tulip Zevenbergen in getallen:
De voordelen
 • Gelegen tussen Rotterdam en Antwerpen
 • Zeer goede bereikbaarheid via de A16
 • Sfeervol restaurant ‘Auberge 1953’
 • Gezellige bar en lounge
 • Ruime en gratis parking
 • Gratis WiFi
 • Green Key
Hotelcapaciteit
Kamers: 73
Zalen: 1
Vergadercapaciteit
Theater:22
Carré:16
U-Vorm:12
School:12
Receptie:40
Diner:48
Events:Op aanvraag
De capaciteit kan afwijken door Covid-19 restricties

meer weten?

Heb je interesse om je evenement bij ons te organiseren? Neem dan even contact met ons op en specificeer je vragen of verzoek.

  nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en seizoensaanbiedingen met de nieuwsbrief van Golden Tulip Zevenbergen.