hotel

Golden Tulip Zevenbergen maakt deel uit van de internationale hotelketen Golden Tulip. Waar je ook komt op de wereld, overal vind je dezelfde klasse van luxe en gastvrijheid. Proef de sfeer en maak kennis met ons vriendelijke team. Welkom in Zevenbergen!

faciliteiten

lekker
eten

Laat je verrassen door de seizoensgerechten van Auberge 1953.

moderne
fitnessruimte

Lekker bewegen in onze fitnessruimte. Laat je gedachten los op de loopband of crosstrainer.

top-notch
vergaderruimtes

Voor kleine, goed verzorgde vergaderingen ben je bij ons aan het goede adres. Private lunch of dining? Pas de problème!

sfeervolle
hotelbar

Ontspan in onze sfeervolle hotelbar om langzaamaan de dag te beëindigen.

verrassende
fietstochten

Verken de heerlijk frisse omgeving met de hotelfietsen. Je huurt ze bij de receptie.

veelzijdige omgeving

Naast wandel- en fietspaden vind je volop cultuur, winkelcentra en natuur in de directe omgeving!

goed verblijven

West-Brabant zit vol verrassingen. Zeker met Breda als bourgondische hoofdstad met de gezellige Grote Markt en de winkelstraatjes met de gezellige cafés, lunchrooms en restaurants, komt dat wel goed. Zin in een natte ervaring? Trek het natuurgebied De Biesbosch in. Of liever echt verrast worden met leuke uitjes: check de Zuiderwaterline-route, bezoek de wijnboeren in de streek of tel de trappen van de Peperbustoren van Bergen op Zoom.

De Biesbosch

Met een oppervlakte van ongeveer 7100 hectare is De Biesbosch een van de grootste natuurparken in Nederland. Het is een gebied van honderden kreken, tientallen eilandjes, imposante wilgenvloedbossen en bijzondere planten en dieren. Je beleeft hier van alles: kanoën door kreekjes, wandelen over de ruige paadjes, fietsen langs open weiden, bootje varen of trek eropuit om watervogels spotten.

prachtige fietstochten

De omgeving van Golden Tulip Zevenbergen staat garant voor kilometers aan fietsplezier. Wat dacht je van een rit over dijkjes naar de historische haven van Willemstad of een fietstocht langs de slingerende rivier de Mark die je naar Oudenbosch voert? Aan de receptie zijn routes voor deze en andere fietstochten verkrijgbaar.

historische steden

Zevenbergen ligt centraal tussen verschillende historische plaatsen die absoluut een bezoek waard zijn. Ontdek het gezellige vestingstadje Willemstad of bezoek de imposante basiliek van Oudenbosch. Maak er een leuk dagje uit van. Vergeet de steden Dordrecht, Bergen op Zoom en Breda niet!

De Efteling

De Efteling is al meer dan zestig jaar het award-winning pretpark in Noord-Brabant. Verhalen en actie wisselen elkaar af. Wandel door het Sprookjesbos waar je lacht om het sprookje ‘De nieuwe kleren van de keizer’. Bezoek Droomvlucht waarin je zweeft door de wonderschone wereld van elfen en trollen. Race tegen blauw of rood in de houten achtbaan Joris en de Draak, schreeuw je longen uit je lijf in De Baron en kom tot rust in Fata Morgana. Eén dag is eigenlijk te weinig.

evenementen

In de nabij gelegen gemeente Moerdijk kun je talloze evenementen bezoeken. Zo vindt in het dorp Moerdijk het Oldtimer festival plaats, maar ook aan de muziekliefhebber en de sportieveling wordt gedacht met het Notenkrakers festival en de Vestingloop.

Ontdek het Patersbos

Ontdek het kloosterterrein en het Patersbos met de wandelroute ‘een dag uit het leven van…

Stelling van Willemstad

Treed in de voetsporen van belangrijke vorsten en veroveraars en waan jezelf op een woelig…

’75 jaar Bevrijding’

Deze tentoonstelling in de Stad Klundert exposeert foto’s, gebruiksvoorwerpen en andere zaken die herinneren aan…

nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en seizoensaanbiedingen met de nieuwsbrief van Golden Tulip Zevenbergen.