Fijn restaurant om ontspannen te genieten van het heerlijke (vis) menu, van voorgerecht tot toetje. Wij komen terug. Wat een toprestaurant. Het personeel is super vriendelijk en deskundig. Ik heb nog nooit zo’n lekkere carpaccio gegeten, terwijl deze toch bijna overal verkrijgbaar is. Ook het vistrio en de mosselen waren fantastisch. Daarnaast waren de gerechten fantastisch opgemaakt. Jammer dat we zo ver weg wonen.

J.N. september 2019 (bron: TheFork.nl)

Wij komen terug

Vriendelijk ontvangen. Gastvrouw wees er direct op dat korting alleen van toepassing was op a la carte gerechten. Op voorgerechten (kreeft en kreeftensoep) niets aan te merken. Bij hoofdgerechten (Tornados en Griet) was de saus van de tournedos iets te heftig. Bij al la carte gerechten stonden geen desserts vermeld. Mijn vrouw heeft koffie met likeur genomen en zelf een dessert van de menukaart. Beiden OK. Amuse met ganzenlever van topkwaliteit. Mooie uitgebreide wijnkaart met redelijke prijzen.

H.C. augustus 2019 (bron: TheFork.nl)

Vriendelijk ontvangen

Knus restaurant met aardige bediening. We hadden een verrassingsmenu wat hoorde bij een arrangement van het bijbehorende hotel. We kregen een heerlijke vissalade vooraf met div. Gerookte vis en verschillende garnalen. Hoofdgerecht was een entrecote van een zeer goede kwaliteit en heel mooi gepresenteerd met friet apart (wat bijbesteld kon worden). Nagerecht een parfait van hazelnootijs. Heerlijk en alles precies genoeg. We bestelden koffie en thee na, wat als een feestje werd gepresenteerd. We voelden ons verwend en met aandacht bediend. We raden dit culinaire restaurant zeker aan.

J.C. Februari 2020 (bron: GoogleReviews)

We voelden ons verwend