contact

Golden Tulip Zevenbergen combineert een unieke centrale ligging met een prima bereikbaarheid en een ruime privéparking direct voor het hotel. Door de vele uitvalswegen in de buurt ben je binnen no-time in Rotterdam, Breda of Antwerpen. Bepaal hieronder je route naar het hotel of plan je reis met het openbaar vervoer. We hopen je binnenkort te mogen begroeten bij Golden Tulip Zevenbergen.

bereikbaarheid

Golden Tulip Hotel Zevenbergen is prima bereikbaar met eigen vervoer en met het ov. Je parkeert gratis op de ruime privéparking recht voor de deur. Vanuit Rotterdam of België via de A16 pak je afslag 19 Moerdijk richting A17/A59 Roosendaal. Daarna neem je afslag 25 Zevenbergen (N285). 

openbaar vervoer

Treinstation Zevenbergen ligt op een kwartiertje lopen. Als je het station verlaat, loop dan in noordelijke richting over de Prins Hendrikstraat, sla na 600 meter linksaf en ga verder langs de N285/Provinciale Weg. Na een kleine 500 meter vind je Golden Tulip Zevenbergen aan de rechterkant. 

meer weten?

Als je vragen hebt over een onderwerp van de website, dan beantwoorden we deze natuurlijk graag. Vul onderstaand formulier in en we beantwoorden je verzoek binnen 24u.

    nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en seizoensaanbiedingen met de nieuwsbrief van Golden Tulip Zevenbergen.