restaurant

Met de deining van de seizoenen weet ons hotelrestaurant De 7 Bergsche Hoeve wel raad. De hoofdrol is weggelegd voor vis. Eigenaar George Muns en zijn vrouw Maité zijn trots op hun altijd verse Zeeuwse visspecialiteiten: kreeft, tarbot, griet, oesters, mosselen, paling. Maar uit de keuken komen ook tongstrelende gerechten van vlees en wild. 

Verwen je smaakpapillen en laat je lunch of diner vergezeld gaan van passende wijnen. Eén ding is zeker: je komt zeker en vast terug voor de culinaire beleving van De 7 Bergsche Hoeve.

dineren

Laat je verrassen door de menukaart van De 7 Bergsche Hoeve. Alle ruimte om te genieten van een zakelijke lunch of een diner, ongecompliceerd of grandioos en uitgebreid. Een perfecte combinatie van culinaire genoegens en een ongedwongen ambiance is de grondslag van de naam van faam dat het restaurant heeft opgebouwd in de omgeving.

goed lunchen

Of je nu veel of weinig tijd hebt, gun jezelf een moment van genieten: lunch bij restaurant De 7Bergsche Hoeve. Een fijn assortiment van vers brood en voortreffelijke eiergerechten zijn slechts voorbeelden van de exquise kaart. Wil je zakendoen en goed eten? Reserveer de one-hour Business Lunch. In drie gangen proef je het beste uit de keuken.

culinaire kalender

Restaurant De 7Bergsche Hoeve organiseert ieder seizoen culinaire evenementen die fijnproevers absoluut niet mogen missen. Ontdek het laatste nieuws in onze Culinaire kalender en noteer deze data alvast in je agenda! Het is altijd mogelijk om zelf een driegangenmenu samen te stellen met een selectie seizoensgebonden gerechten. Een zeer voordelig culinair menu, helemaal naar jouw wens & smaak bereid!

goed om te horen!

nieuwsbrief

Nieuwsbrief van De 7 Bergsche Hoeve ontvangen? Laat hier je adresgegevens achter en blijf op de hoogte van culinaire acties, nieuws en bijzondere thema-avonden.